Bloc Party cover Nelly furtado

När jag var inne på BBC:s radio fick jag höra Bloc Partys cover på Nelly Furtados och Timbas låt "say it right" och jag måste säga att jag blev så imponerad. Den lät grymt bra och annorlunda när dom framförde den och till min glada förvåning så hittade jag den så ni också får lyssna.

Bloc Party - Say it right 

Vad tycks?

image93image94(we) Laaavmusic

Kommentarer
Postat av: Johan

Var inne här för länge sen och kommenterade även något med Manu Chao, anyway..bloggen har blivit mycket grymmare nu och tänkte slänga i den här kommentaren främst på att ni har brist på det era stackare.
Sen tänkte jag fråga om ni har hört Bloc Partys nya och om ni överhuvudtaget kan rekomendera den? jag blev så pass kär i Silent Alarm att jag inte vågar se hur deras kommande blir.. lite som "CHSY" när de släppte nytt
lycka till i framtiden

2007-05-01 @ 21:38:28
Postat av: Pauline

Tusen tack, kul att höra att den blivit bättre. Det går lite i perioder det där med kommentarer men det är ju det som får en att blogga vidare. Fast idag har vi slängt in sådär 6 inlägg för dåligt samvete över den senaste slappa tiden. Bloc party är elinas avdelning och hon lyssnar nog en del på deras nya skiva, men nu vet vi att vi har ett önskemål på en lite recension av den :)


Skriv vad du tycker om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback