Barndomsmusik

När jag var riktigt liten så hade jag tre favoritlåtar som kommer presenteras här. Den barndomsmusiken man tyckte om speglas nästan totalt av hur gamla ens föräldrar var eller om man hade äldre syskon.

Vilka var era favoritlåtar innan ni kommit upp i 10-års åldern? Kommer ni ihåg?

Min var.
1. 4 none blondes - Whats up

2. Soundtracket till snuten i Hollywood.
3.1,2 Mil

Igår så sa Jonas att Lions hade tipspromenad en bit runt sjön. Det visade sig att det var en liten promenix på 1,2 MIL! Helt sjukt långt. Fast vi var 4 som gick och i slutet så blev vi så trötta så vi garvade åt allt. Mitt i allt bjöde de på korv och dricka. Fast  jag fick efter 5km sådan sjuk skoskav ;/

Har ni någon feel good låt?

Just nu så är det George Harrisons - Got my mind set on you. Det är en cover men han har sjukt skön låt.
 

Fling

Min supersöta kompis har fått en fling på den här låten och hon har rätt den är hemskt fin.
Framförallt är den väldigt enkel. Kommer från filmen Juno. Någon som har sett den?

Moldy Peaches - Any one else but you


Alela Diane

Jag säger bara vilken fantastisk sångröst. Jag har som sagt ganska svårt med kvinnliga sångerskor av någon anledning. Förmodligen för att jag har rätt så svårt för ballader som framförs av sångerskor som mariah carrie och dylikt. Det är så förbannat många som ska göra sådana ballader.

Vilket fall, underbar sångröst och otroligt fin sång. Hela albumet är förresten bra, väldigt nyskapande fast ändå inspirerad från förr.


Alela Diane - Oh My Mama.

Hemsida:
http://www.aleladiane.com/

Monstertruck?


Jag bor mitt i stan och just nu pågår det monstertruck ungefär 200meter härifrån. Har aldrig sett det, kanske knallar ner lite senare. Det roliga är att man hör verkligen allt som om det vore precis nerdanför balkongen. Kom och tänka på sådana där roliga tillgjorda radioröster som skriker så väldigt. Han som kommenterar har en sådan. Det låter så inte äkta, men ganska roligt :)