The Tiny

I fredags så var jag på en konsert med JAM ALLSTAR där Kalle Haglund, Monika och Felicia, Sirqus Alfon och så The Tiny. Hela konceptet var helt underbart, lugnt, allvarligt, roligt och ös, allt i ett!

Jag fångades först och främst av den otroligt vackra musiken och rösten som The Tiny har. På scen fanns en kvinna som inte såg speciellt märkvärdig ut men hade en röst som en ängel, klar och vacker. Brevid sig hade hon en otroligt musikbegåvad man som sjöng och spelade alla intrument. Detta är egentligen inte alls min musiksmak egentligen men med detta speciella koncept kunde jag inte stå emot att charmas. När den manliga sångaren hoppar från att spela xylofon till att spela piano till cello och slutligen att spela såg så var jag helt häpen. Jag tror att det var vid sågen som jag var fast. 

The Tiny gör sådan musik som passar till lite sorgliga, allvarliga och bra filmer.
 
image70

Hemsida:
http://www.myspace.com/thetinythetiny
http://www.thetiny.net

Tyvärr kan jag inte skriva någon topp tre eftersom jag inte är helt orgienterad på deras musik ännu. Men låten closer är ryslig och fin och know your demons är också en låt som satte sig i mitt huvud.(we) laaavmusic

Kommentarer
Postat av: elin

sjukligt bra!

Postat av: elin

sjukligt bra!

2007-03-28 @ 22:56:23
URL: http://elinochjag.blogg.se
Postat av: elin

sjukligt bra!

2007-03-28 @ 22:57:50
URL: http://elinochjag.blogg.se

Skriv vad du tycker om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback