Favoriter #3 - The Cure

Den som inte vet vilka The Cure är vet inte mycket. Bandet har en så lång Historia med mängder av skivor, medlemsbyten och turneringar. Så mycket så att det bara skulle bli tradigt att ta upp allt.

De kommer i alla fall fårn England och slog igenom på slutet av 70-talet och genren brukar sägas vara goth/synth. Många tänker på sångaren och låtskrivaren i bandet Robert Smith när man tar upp The Cure. Han Image är allt annat är normal med sitt hår som ser ut som ett gökbo och makeupen som är ständigt slarvig.

Det finns så mycket att säga om The Cure och jag tror redan att de flesta av er vet mycket detta inlägget skrev jag mest för att jag ville säga att The Cure verkligen är en favorit!


The Cure - Close to me

Top 3
1. Close to me
2. Boys dont cry
3. Just like heaven

Hemsida:
http://www.thecure.com/(we) laaavmusic

Kommentarer
Postat av: sanna

nej, the arks är riktigt bra artister dock var inte låten bra eftersom ingen kommer ihåg hur den går eller kan nynna på den. Detta är A och O om den ska få en höfre placering i eurovision song contest.

2007-03-15 @ 16:12:39
Postat av: sanna

nej, the ark är riktigt bra artister dock var inte låten bra eftersom ingen kommer ihåg hur den går eller kan nynna på den. Detta är A och O om den ska få en högre placering i eurovision song contest.

2007-03-15 @ 16:13:25
Postat av: Hanna

The Cure <3

Postat av: Hanna

hjärtat försvann.. ska stå "The Cure <3"

2007-03-23 @ 01:13:25
URL: http://gockas.blogg.se
Postat av: Hanna

okej, din blogg hatar mig

2007-03-23 @ 01:13:41
URL: http://gockas.blogg.se

Skriv vad du tycker om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback