Kaiser Chiefs - Yours truly, angry mob


Till att börja med måste jag säga att jag fullkomligt älskade Kaiser Chiefs förra skiva "Employment" och jag vet att jag inte var ensam. Det känns faktiskt som om Kaiser Chiefs kan komma att göra en favorit i repris. 

Låten Ruby spelade jag nästan en månad innan jag hörde resten av skivan så mina förväntingar var skyhöga eftersom singeln var precis vad jag hade förväntat mig.

Nu har jag lyssnat på skivan kontinuerligt i två veckor och  till en början blev jag lite besviken men precis som med "Employment" så blir låtarna bara bättre och bättre för varje gång man hör dem. Tur för mig. Ljudet känns en aning brötigare men det är samma Kaiser Chiefs med deras kännetecken att mitt i låtarna svänga om. I låten "The angry mob" så gör dom det riktigt snyggt varpå detta är min favorit på skivan. Jag kan säga att jag har en känsla att min topp 3 kommer ändras ju mer jag lyssnar på skivan.

En annan sak som jag lätt faller för är snygga låttitlar och en som kommer ligga på min lista över sådana är "love is not a competition (but im winning)".


Kaiser Chiefs - Ruby

Topp 3 på Yours truly, angry mob
1.
The Angry mob 
2. Ruby
3. Retirement

image48

Hemsidor:
http://www.kaiserchiefs.co.uk/txp/index.php
http://www.myspace.com/kaiserchiefs

(we) Laaavmusic

Kommentarer
Postat av: Anna

Håller helt med dig! Kaiser Chiefs känns grymt duktiga samtidigt som de ändå känns genuina liksom. De verkar fortfarande vara omtänksamma trots så många sålda skivor, och inte bry sig såå mycket om pengar, image och så vidare...Hoppas bara att man kan se de live nästa gång det bär av till England!

Postat av: Pauline

Anna: Eller att dom kommer till Sverige på turné...

2007-03-06 @ 19:04:15
URL: http://laaavmusic.blogg.se
Postat av: Jonas

Får Gratulea till att Karinolofsson uttalade sig så positivt om er blogg, och sa att hon skulle fortsätta besöka den. Det är alltid extra skoj med kommentarer från stora bloggare! Låten är riktigt bra men det blev hysteriskt när jag fick igång videon samtidigt som mp3spelaren på bloggen startade... :P Bra inlägg om bra band.

2007-03-06 @ 23:52:50
URL: http://w2best.blogg.se
Postat av: FlumDum

jävla mysig blogg... och välbesökt me! galet najs!

2007-03-07 @ 15:47:53
URL: http://alongerspjutkast.blogspot.com
Postat av: Neal

Lite synd att ljudkvaliten var kass men annars var det en bra låt.
Har skrivit om samtalet med rosleverantören om du inte läst det. Du var ju intresserad så jag kom på att jag kanske skulle påminna dig.

2007-03-07 @ 15:59:06
URL: http://neal.blogg.se
Postat av: Andrea

Hej hej hallå! Fick ett inlägg från Pauline, surfade in här och vips! så är man inne på en göteborgsluktande popsnörehemsida som bara är såååå bra. Tack och bock! Nu kan ni läsa om övergreppen på kinesiska falun-gongutövare på min blogg. Tack tack!

2007-03-07 @ 18:10:09
URL: http://bartolomeus.blogg.se
Postat av: Pauline

Jonas: Tack men det är viktigare att du kommenterar ;)
Flumdum: Tack så mycket, kul att höra!
Andrea: Tackar och bockar, sådana kommentarer är alltid roliga att läsa!

2007-03-07 @ 23:40:08
URL: http://laaavmusic.blogg.se

Skriv vad du tycker om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback