Nicolas Makelberge

House/pop/Electro

 

Nicolas Makelberge gör tillsammans med Johan Tuvesson helt magiska låtar som passar både att dansa till och ha som bakgrundsmusik. Makelberge står för musikkomponerandet medan Tuvesson står för melodierna och rösten.   

 

Lite roligt är att när bandet ska spela live (ja bandet heter Nicolas Makelberge) så finns endast Tuvesson på plats eftersom Nicolas bor i Prag. De som har sett bandet live säger att det är en väldigt bra liveföreställning. En lite lustig sak att tänka på är hur det bli när Tuvesson som ensam står på scen blir kallad för Nicolas Makelberge även utanför, lite personlighetsklyvande kanske ;)

 

På P3-guldgalan blev låten ”Dying in Africa” nominerad till årets Pop. Personligen tycker jag att kategorin dans skulle passa mycket bättre. Vill ni höra Dying in africa så gå in på - http://sr.se/cgi-bin/p3/nyhetssidor/artikel.asp?ProgramID=2753&Artikel=1060287 och klicka sedan på låten. Den är värd två klick extra med datamusen för att bli nominerad på P3 är en merit som talar för sig.


Nicolasmakelberge 


Hemsidor:

www.myspace.com/nicolasmakelberge

http://ricorico.se/makelberge/

 

Topp 3

  1. Dying in Africa
  2. So Young
  3. She Like Gravity


(we) Laaavmusic 

Kommentarer
Postat av: Johan

Jag vet inte hur mycket av det som är sant, men det ryktas i alla fall om att bandet bara består av den person som brukar stå på scen, alltså Tuvesson. Att det skulle sitta någon i Tjeckien och sköta programmeringarna skulle enligt detta rykte bara vara ett påhitt för att mystifiera projektet lite grann.


Skriv vad du tycker om inlägget:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback